Du er landet på Kobberrør.dk, det helt rigtige sted at finde kobberrør. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kobberrør tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Panasonic Kobberrør 20M 1/4 x 1/2 uden omløber, TF

  • Dagens pris: 2483,- kr.
  • Fundet hos LampeGuru.dk
  • Mærke: Panasonic

Første anbefaling på listen er fra mærket Panasonic.

Det bedste tilbud på “Panasonic Kobberrør 20M 1/4 x 1/2 uden omløber, TF” vi har fundet er hos LampeGuru.dk hvor prisen lige nu er 2483,-

Forhandlerens beskrivelse:
Præisolerede dobbelt kobberrør 1/4″ x 1/2″ i kasse med 20m. Høj kvalitets præisoleret dobbelt kobber rør for montering af varmepumper.
De har en god rør tykkelse, der betyder nemmere montering.
De har en rigtig isoleringsgrad, der gør installationen bedre…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

2: Panasonic Kobberrør 20M 3/8 x 5/8 uden omløber, TF

  • Dagens pris: 3262,- kr.
  • Fundet hos LampeGuru.dk
  • Mærke: Panasonic

Anden anbefaling har vi fundet hos LampeGuru.dk, hvor du kan købe Panasonic Kobberrør 20M 3/8 x 5/8 uden omløber, TF til kun 3262,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Præisolerede dobbelt kobberrør 3/8″ x 5/8″ i kasse med 20m. Høj kvalitets præisoleret dobbelt kobber rør for montering af varmepumper.
De har en god rør tykkelse, der betyder nemmere montering.
De har en rigtig isoleringsgrad, der gør installationen bedre…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

3: Kobberrør 3M 1/4 x 3/8 med omløber, TF

Næste anbefaling er “Kobberrør 3M 1/4 x 3/8 med omløber, TF”.

Dagens bedste tilbud på “Kobberrør 3M 1/4 x 3/8 med omløber, TF” har vi fundet hos LampeGuru.dk hvor prisen lige nu er 1516,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kobberrør 3 meter 1/4 X 3/8" med omløber.
Konfektioneret….

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

4: Kobberrør 10 mm

Produkt nummer 4 på vores “kobberrør-liste” er Kobberrør 10 mm som du lige nu kan købe for 149,- hos Campstuff

Forhandlerens beskrivelse:
Kobberrør 10 mmKobberrør 10 mm til gas.
Pris pr.
lbm. meter….

Se hos Campstuff ❯❯

5: Kobberrør 5M 1/4 x 3/8 med omløber, TF

Forhandlerens beskrivelse:
Kobberrør 5 meter 1/4 X 3/8" med omløber.Konfektioneret….

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

6: Kobberrør 20M 1/4 x 5/8 uden omløber, TF

Forhandlerens beskrivelse:
Pre isoleret kobberrør i 1/4" x 5/8" ligger i rulle på 20M…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

7: UISOLERET KOBBERRØR, 1”, 4 METER, HÅRD

Forhandlerens beskrivelse:
Qsantec, MTSS200, 1”, 4 m uisoleret kobberr›r, hardUisolerede stive kobberr›r i l‘ngder a 4 m.Udvendig r›rdiameter: 26 mmR›rtykkelse: 1 mm…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

8: Purus Kobberrør 15x2750mm. Halvhårde. Forkromet

Sidste produkt på vores liste er Purus Kobberrør 15x2750mm. Halvhårde. Forkromet som vi har fundet til 367,- hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkromede Purus kobberrørHalvhårdeDiameter: 15 mmLængde: 2750 mm…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kobberrør i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kobberrør:

Dyreste Kobberrør på listen er Kobberrør isol. 3/8" x 0,8 mm + 5/8" x 1,0 mm 20 m fra Quickparts.dk med en pris på 3850.00. Billigste udvalgte Kobberrør er Geberit kobberrør til unifill svømmeve som du kan købe for 110.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 3739.25 kr. – de 8 Kobberrør vi har fundet koster i gennemsnit 7618.57 kr.
Ovenstående Kobberrør data og priser er hentet fra 10 butikker (LampeGuru.dk, vvs.dk, Campstuff, VVSproffen.dk, WATTOO.DK, Gucca.dk, Proshop.dk, Quickparts.dk, Davidsenshop.dk, Elvvs.dk). Alle Kobberrør tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kobberrør guides:

Fandt du ikke det rigtige Kobberrør blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kobberrør:

4 ting du skal overveje når du køber kobberrør

Har du brug for at købe nogle kobberrør? Så er dette den helt rette artikel for dig? I denne artikel vil vi gennemgå fire ting, som du skal overveje, når du giver dig i kast med at købe kobberrør hjem til boligen eller værkstedet. Læs med her hvis det er noget, som der kunne være af interesse for dig.

Hvor skal du købe dem henne?

Det er først og fremmest en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvor det er man skal købe sine kobberrør henne. Der er trods alt mange steder, hvor man kan få dem fra i dag.

Du kan først og fremmest som regel finde nogle kobberrør nede ved det lokale byggemarked. Det er meget rart, da du dermed hurtigt og nemt kan få nogle kobberrør, hvis du har behov for det. Og du kan samtidig få lidt råd og vejledning af sælgerne dernede, hvis du nu skulle være i tvivl om præcis hvilken slags kobberrør, du skal have fat i.

Du kan også vælge at gå på nettet for at købe dine kobberrør. Dette kan sagtens betale sig, hvis du allerede er klar over, hvilken slags kobberrør du skal have fat i og derfor ikke har brug for hjælp af sælgeren. Og det kan samtidig økonomisk betale sig, fordi tingene som regel er lidt billigere på nettet. Derudover kan du også vide dig helt sikker på, at du kan finde de kobberrør du har brug for inde på nettet. Det kan du ikke helt med de fysiske butikker, hvor tingene trods alt kan være udsolgt og du derfor risikerer at være kørt forgæves.

Hvilke mærker er rigtig gode?

Det er også en rigtig god ide at tage et kig på, hvilke mærker der er rigtigt gode, når det kommer til kobberrør. Der er trods alt forskellige mærker indenfor kobberrør ligesom der er med alle former for produkter. Og det er ikke alle mærker der laver deres kobberrør lige godt.

Du kan blandt andet tage et kig på nogle anmeldelser, hvis du gerne vil have et lidt bedre indtryk af for eksempel hvor god en kvalitet du kan forvente af de enkelte mærker. Men gennem anmeldelser kan du lære mange andre ting også og det er generelt en god ide at læse disse igennem. På den måde kan du foretage dig et meget mere informativt valg om, hvilke kobberrør der er de bedste for dig.

Prisen betyder noget

Prisen betyder naturligvis også noget. Det kan vi slet ikke komme udenom og det er vigtigt at tænke sig godt om i dette stykke, da det sagtens kan være at du kan finde nogle kobberrør billigere et sted fremfor et andet.

Som sagt kan det være ganske nemt at finde frem til nogle billige kobberrør på nettet, fordi konkurrencen er så hård. Og det er dermed med til at drive prisen helt i bund, hvilket naturligvis kun er en fordel for kunden. Det kan samtidig være, at du kan finde et godt tilbud, når du køber dine kobberrør på nettet. Det kan gøre det endnu billigere for dig. 

Størrelse

Til sidst skal du naturligvis gøre dig nogle tanker om, hvor store disse kobberrør skal være. Man kan få kobberrør i dag i mange forskellige størrelser. Og det er vigtigt at du hverken køber kobberrør der er for store eller for små. De skal passe helt perfekt.

Dobbelttjek gerne dette før du bestiller dine kobberrør hjem. Det ville være surt at modtage den forkerte størrelse, fordi man simpelthen så forkert første gang.

Hvorfor shoppe online i stedet for i en butik?

På internettet er der ikke nogen kø

Du slipper for at stå i kø når du køber dit kobberrør på nettet, og det er måske en af de bedste grunde til at vælge at gøre det. For der er ikke mange der nyder tiden de står i kø – de fleste af os hader det faktisk. Men med nethandel er der kun dig og butikken, og derfor er der heller ingen kø, og dermed ingen irritation.

Pakkeposten leverer varerne ved døren

Vi har sikkert alle sammen været der. Man er ude at shoppe, man finder et godt tilbud på et eller andet, og tænker ‘det kan jeg sagtens få med hjem’. Men når man så kommer ud til bilen passer pakken ikke.

Posen er for lille. Eller varen ender med at være noget tungere efter 5 minutters gang end den var da man gik ud af butikken. Og man må give op – bestille en taxa, gå tilbage og levere varen retur, eller udholde en tung smertefuld vej hjem.

Det undgår du hvis du køber kobberrør online – her kommer varen hjem til døren, helt uden problemer. Uanset hvor meget du køber.

Flere slags kobberrør end i butikkerne

Når du handler online kan du være heldig at finde en specialbutik der kun har specialiseret sig i at sælge kobberrør.

Måske i Danmark, måske i hele Europa. En sådan butik ville aldrig have været bæredygtig for tyve år siden, men med nethandel er det muligt. Og det betyder altså, at når du køber online kan du få et kæmpe udvalg af kobberrør fra forhandlere der specialierer sig i netop det produkt.

Ud over kobberrør.dk driver vi også siden hammerlak.dk – prøv at giv den et besøg hvis du har tid.